Menu Sluiten

Bestel het Strategisch Communicatie Frame

Samen met Betteke van Ruler heb ik in 2014 een praktische methode ontwikkeld voor strategieontwikkeling: Het Strategisch Communicatie Frame. Dit model staat centraal in het gelijknamige boek.

Van het boek is inmiddels alweer de 5e herziene druk verschenen, aangevuld met praktische voorbeelden uit de praktijk.

Het boek is geschreven voor managers, professionals en ambitieuze studenten die beter willen worden op het gebied van strategieontwikkeling.

BESTEL HET BOEK HIER.

Het Strategisch Communicatie Frame
Een praktische methode voor strategieontwikkeling met veel voorbeelden uit de praktijk

Enkele reacties (zie ook Bol.com)

Dit boek is heel duidelijk omschreven. Het model werkt fantastisch en er staat stap voor stap uitgelegd hoe een organisatie het strategisch communicatieframe kan gebruiken. Daarnaast geven zij aan het einde van het boek nog handige theorieën en ontkrachten zij mythes in het communicatievak. Een leuke afwisseling met het strategisch communicatieframe. Ik kan iedereen die bezig is met strategieën en/of communicatie studeert dit boek aanraden.

Helder eenvoudig een no crap boek

Op aanraden van mijn opleiding heb ik dit boek aangeschaft. In Het Strategisch Communicatie Frame van Betteke van Ruler en Frank Korver wordt het bouwen van een strategie als een dynamisch proces uiteengezet en in een jonge, motiverende stijl omschreven. Deze combinatie doet het stoffige imago van strategie verdwijnen. Daarnaast kent het boek een duidelijke structuur met sterke voorbeelden, tips en columns. Dit is een handboek voor communicatieprofessionals die alles willen weten over het bouwen van een sterke strategie.